Légy főszereplő: csak Te és a borod


2024. június 11., 21:25


Kizárólagos figyelem és bemutatkozás szakmai kapcsolatok kialakításához.
Légy főszereplő: csak Te és a borod
A Winelovers Wine Awards versenynapjain a zsűrizési szünetekben lehetőség nyílik naponta egy-egy pincészet számára kiállítási standot bérelni és bort kóstoltatni az érdeklődő zsűritagok számára. A stand mellett roll-up és egyéb szóróanyagok is elhelyezhetőek.
 
Függetlenül attól, hogy egy borász nevezett-e a borversenyre vagy sem, a Kóstoló szünet szponzorációval kihasználhatja a lehetőséget, hogy a hazánkba érkező nemzetközi borkereskedőkkel, borszakértőkkel találkozzon. Ez a pár óra remek alkalom arra, hogy kizárólag a kiállító borász tételeinek szenteljék figyelmüket. Minden nap ugyanis csak egyetlen borász állíthat ki, borai kizárólagosságot élveznek, és akár a teljes termék portfólióját bemutathatja a jelenlévő zsűritagoknak. Továbbá - mivel az egyes zsűri bizottságok kis eltéréssel szoktak szünetet tartani a bírálat során -, kisebb csoportokkal, személyesebb, intimebb légkörben lehet beszélgetni és szakmai kapcsolatokat kialakítani.
 
Erről az egyedülálló lehetőségről itt lehet érdeklődni:
 
Tomor Dániel
+36 70 321 48 94
daniel.tomor@trinety.hu
 
Weiszmüller Mátyás
+36 70 466 16 47
matyas.weiszmuller@trinety.hu
 
Légy főszereplő: csak Te és a borod
 
Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak
 
A "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
 
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép- és kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára.
 
A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el (importőrök, head sommelier-k, kereskedők, borszakírók).
 
Idén is a borvilág nagymesterei, több Master of Wine, Master Sommelier és DipWSET szakértő lesz jelen a zsűriben. Nézd meg itt, kik ők!
 
Építsd a Buyer-ekkel kereskedelmi kapcsolataidat! A Winelovers Wine Awards társuló eseményein személyesen is megismerkedhetsz velük!
 
MUTASD MEG A BORODAT A VILÁGNAK, LEGYENEK OTT A TE TÉTELEID IS A 2024-ES WINELOVERS WINE AWARDS-ON! NEVEZZ ITT!
 
A Winelovers Wine Awards weboldala, további információk
 

Winelovers borok az olvasás mellé