Találkozás egy jövőbeni üzleti partnerrel


2024. június 06., 11:47


Borászok és borász közösségek számára is üzleti kapcsolatteremtési lehetőséget kínál a Winelovers.
Találkozás egy jövőbeni üzleti partnerrel
Húsz külföldi kereskedő és húsz borászat találkozhat a Winelovers Wine Awards 2024 nemzetközi borverseny második napján, június 29-én, a Meet the Buyer program keretében. A találkozó keretében minden pincészet 10 percben mutathatja be magát és 3 borát egy-egy kereskedőnek, a kereskedők pedig körbejárnak a résztvevő borászatoknál, kóstolnak, kontaktot cserélnek, és akár meg is állapodhatnak egy együttműködésről.
 
Találkozás egy jövőbeni üzleti partnerrel
 
Az eseményen olyan kereskedők, buyerek, vesznek majd részt, akik kimondottan a közép- és kelet-európai régióból keresnek borokat. A borászok számára ez egy újabb alkalom, hogy prezentálják a boraikat, értékes szakmai visszajelzéseket kapjanak, és közvetlen üzleti kapcsolatokat építsenek. Egy közösség, akár egy borvidék is jelentkezhet, hogy együtt mutassák be az adott régió jellegzetes tételeit.
 
Érdeklődni lehet:
 
Tomor Dániel
+36 70 321 48 94
 
Weiszmüller Mátyás
+36 70 466 16 47

Találkozás egy jövőbeni üzleti partnerrel
 
Egy verseny, számos lehetőség a borászoknak
 
A "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyre az első négy évben csak magyar borokkal lehetett nevezni, ezt követően azonban kinyitották a kapukat a világra, így 2024-ben már harmadik alkalommal szerveznek olyan versenyt, amely nemcsak a nevezett borokban, hanem a zsűritagok és az eredmények kommunikációja tekintetében is nemzetközi.
 
A Winelovers Wine Awards tökéletes bemutatkozási lehetőség és megjelenési felület a közép-kelet-európai országok borászatai számára, ha export tevékenységben gondolkoznak a régión kívül vagy azon belül. A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek arra, hogy minél több országból érkezzenek zsűritagok, és lefedjék azokat a piacokat is, melyek fontos export célországok lehetnek a CEE régió számára.
 
A díjnyertes borok megjelennek egy angol nyelvű digitális kiadványban is, és több mint 4000 fontos nemzetközi döntéshozóhoz jutnak el (importőrök, head sommelier-k, kereskedők, borszakírók).
 
Idén is a borvilág nagymesterei, több Master of Wine, Master Sommelier és DipWSET szakértő lesz jelen a zsűriben. Nézd meg itt, kik ők!
 
Építsd a Buyer-ekkel kereskedelmi kapcsolataidat! A Winelovers Wine Awards társuló eseményein személyesen is megismerkedhetsz velük!
 
MUTASD MEG A BORODAT A VILÁGNAK, LEGYENEK OTT A TE TÉTELEID IS A 2024-ES WINELOVERS WINE AWARDS-ON! NEVEZZ ITT!
 
 
TOVÁBBI AJÁNLATOK BORÁSZOKNAK:
 
 
Winelovers borok az olvasás mellé