Négy kikezdhetetlen érv a Tokaji Március mellett: 4, 7, 30, 54

Borászportál
2020. március 08., 20:13


Alapjegy, aszúkóstoló, VIP-belépő. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az év legnívósabb tokaji rendezvényéről, hogy ki tudd választani magadnak a tökéletes csomagot.
Négy kikezdhetetlen érv a Tokaji Március mellett: 4, 7, 30, 54
A Tokaji Március évek óta a borvidék legnívósabb kóstolója. Idén március 14-én a Corinthia Hotelben ismét összegyűlnek a furmintok, hárslevelűk, kései szüretelésű borok és persze a szamorodnik és aszúk szerelmesei, hogy megnézzék, megvitassák, merre tart a borvidék. A kiállítói felhozatal természetesen most is erős: az ismert és elismert nagyágyuk, csúcsborászatok mellett helyet kapnak a kisebb, felfedezésre váró pincék is.
 
 
Ne  is húzzuk tovább az időt, lássuk a legfontosabb tényeket és ajánlatokat, amikből te is garantáltan ki tudod választani a számodra legmegfelelőbbet!
 

 
54 pincészet borait kóstolhatod a leghíresebb és legkülönlegesebb magyar borvidékről korlátlanul az alapjegy áráért
 
 
4 ingyenes, kóstolással egybekötött pop up kurzuson vehetsz részt: előadást hallgathatsz többek között Hercegkút csodáiról, az egyik legkülönlegesebb dűlőről, a Tokaji Borárverés kulisszatitkairól, de kóstolhatsz tokaji pezsgőt is.
 

30 különleges aszúbort kóstolhatsz poharazva (térítés ellenében) az exkluzív aszúteremben.
 

7 exkluzív tétel és számos további meglepetés (logózott pohár, ajándékbor, VIP-lounge), amit kizárólag azon szerencsések élvezhetnek, akik VIP-jegyet vásárolnak maguknak
 
Winelovers borok az olvasás mellé