Szavazz, ki legyen 2015-ben Az Év Bortermelője!

Borászportál
2015. október 27., 15:03


A Magyar Bor Akadémia idén is felkérte a borszakmában dolgozókat, hogy jelöljenek 3 borászt Az Év Bortermelője címre. Te is elmondanád, hogy kit tartasz érdemesnek az elismerésre, de nem kaptál lehetőséget a szavazásra? Segítünk!
Szavazz, ki legyen 2015-ben Az Év Bortermelője!
Az Év Bortermelője címre három borászt javasolhatnak, október 31. éjfélig az arra jogosultak. A Magyar Bor Akadémia felhívása szerint az a bortermelő vagy borász lehet jelölt, akinek a személyes és szakmai munkája egyértelműen azonosítható a jelölést megalapozó borokkal oly módon, hogy neve fel van tüntetve a palackon, vagy a bort kísérő leíráson, avagy borászati tevékenysége a meghatározott termékekkel, pincészettel szorosan és ismert módon összekovácsolódik.
 
A Magyar Bor Akadémia a hozzájuk beérkező jelölések alapján állítja majd össze azt az 5 személyt tartalmazó listát, akik közül az akadémia tagjai szavazással döntik el, ki lesz a cím nyertese.
 
Ez lesz tehát a hivatalos menet.
 
A fentiekkel párhuzamosan lapunk olvasói és Facebook követői is szavazhatnak 3 kedvencükre. A legtöbbször jelölt borászokból pedig mi is összeszedjük az 5 legnépszerűbbet, így alakul majd ki a Borászportál 5 jelöltje.
 
Kattints a képre és nevezd meg kommentben a te 3 jelöltedet!
 
Szavazz, ki legyen 2015-ben Az Év Bortermelője!
 
Ne feledd, hogy az igazi Év Bortermelője szabályzatban az szerepel, hogy az, aki a címet elnyeri, öt éven belül nem jelölhető! Így Légli Ottónak, Vida Péternek, Áts Károlynak, Gálné Dignisz Évának és Dúzsi Tamásnak ezúttal - hogy úgy mondjuk - nem ér a neve!
Winelovers borok az olvasás mellé