Mit igyak szilveszterkor?

Borászportál
2013. november 19., 14:16


Borászportál pezsgőteszt - Lapunk idén decemberben is megtartja, immár hagyományosnak mondható pezsgőtesztjét, melyen szerkesztőségünk tagjai és meghívott borszakértők „vakon” értékelik a majd a pohárba kerülő tételeket. Remélhetőleg ezzel segítséget nyújtunk olvasóinknak a buborékos italok világában való eligazodásra az ünnepek alatt. Tesztünk helyszínét ezúttal a budai Jardinette Vendéglő biztosítja majd - a segítséget ezúton is köszönjük nekik!
Mit igyak szilveszterkor?
 
Mit igyak szilveszterkor?
 
Első nekifutásra hazai és külföldi méthode transvasée pezsgőket értékeltünk, tavaly pedig – második tesztünkön – kizárólag magyar méthode traditionelle tételek kerültek a poharainkba. 2013-ban kizárólag a külföldi buborékos italokra fogunk koncentrálni, olyanokra, melyek az elmúlt két évben előkelő helyen végeztek a szaklapok tesztjein.
A szerkesztőségünk tagjaiból álló tesztcsapatba természetesen idén is meghívunk jó néhány elismert bírálót, akikkel közösen több kategóriában fogjuk értékelni a mintákat, kóstolási jegyzettel ellátva azokat, hogy ezzel is segítsük olvasóinkat a karácsonyra illetve a szilveszterre történő pezsgővásárlásban.
A helyszínt a 12. kerületi Németvölgyi úton található Jardinette Kávéház - Vendéglő - Borpince fogja biztosítani.
 
Winelovers borok az olvasás mellé