A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás


A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Hogyan segítenek a metaforák a borok világának megértésében?
"A szőlő olyan, mint az ember: sok mindent kibír"
5 dolog, amit nem tudtál Ifj. Gál Tiborról, az idei év Borászok Borászáról
Kihívást jelentő dűlők, extravagáns szüretek a világban - és egy kis hazai kitekintés
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló