Májusban a legnépszerűbb cikkek egyben a legszórakoztatóbbak is voltak

Borászportál
2020. június 01., 08:54


Szokás szerint összegyűjtöttük neked az elmúlt hónap legolvasottabb cikkeit. Lakókocsi, szőlőszem és izgalmas fotó egyaránt helyet kapott a válogatásban.
Májusban a legnépszerűbb cikkek egyben a legszórakoztatóbbak is voltak
A koronavírus miatti karantén alatt a tudásra szomjazók új módszereket fedeztek fel a tanulásra. Bár lassan levonul a járvány, az otthon(ról) tanulás bizonyosan népszerű marad ezután is, mert kényelmes és gazdaságos. Mi pedig adtunk pár tippet, hogy hatékony is legyen.
 

A noszvaji Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok 2020-ban két negyedszázados jubileumot is ünnepelhet. Ennek apropóján felskicceltük a lakókocsiból indult borászat kalandos történetét.
 
Összegyűjtöttünk a boriváshoz nem feltétlenül szükséges, ám annál szórakoztatóbb tényt a borokról. Tudod-e például, hány szem szőlő van egy palack borban?
 

 
Sokan sokféleképpen foglaltak már állást a csavarzár kontra parafadugó vitában. Egy nem régiben kiadott tanulmány a két lezárási mód környezetterhelését hasonlította össze. Az eredmény több, mint meglepő.
 
2020-ban is átadták a Pink Lady Food Photographer of the Year díjakat, a boros kategóriában összesen 9 fotó kapott elismerést. Egyik érdekesebb, mint a másik, érdemes őket végiggörgetni

 
Winelovers borok az olvasás mellé