Bortanfolyamok 2021-es árakon!


2022. szeptember 26., 11:05


Szeptember 30. éjfélig a Borkollégium boros tanfolyamaira kedvezményes 2021-es árakon jelentkezhetsz. 
Bortanfolyamok 2021-es árakon!
A Borkollégium Magyarország első boriskolája, ahol megismerheted a borkóstolás rejtelmeit és garantált, hogy utána teljesen más élmény lesz számodra a borozás. Az október 1-től történő áremelés előtt most még tavalyi árakon jelentkezhetsz a céljaidnak megfelelő kurzusokra.
 
1. Az alapozó képzésekre azokat a borkedvelőket várják, akik most kezdenek el ismerkedni a borok világával, és egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre vágynak, amely során betekintést nyernek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkednek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal is 12 tétel kóstolása mentén.
 
2. A haladó kurzusokat azoknak a borrajongóknak ajánlják, akik mélyreható ismereteket szereznének a nagyvilági borokról, akik már jól ismerik a hazai borvidékeket és szőlőfajtákat, de a nemzetközi kínálatot még nem, vagy borkedvelőknek, akik szakértő vezetésével különleges tételeket kóstolnának meg, ill. vendéglátásban dolgozóknak, akik elméleti tudással gazdagodnának.
 
 
3. A további tematikus kurzusok pedig egy-egy területre fókuszálnak: szánhatsz egy teljes napot a buborékos italok megismerésének, ahol megtudod, hogyan készül a pezsgő, milyen pezsgőkészítési eljárások vannak és miért a champagne a legdrágább mind közül. De választhatod a Párlat ízelítő kurzust is, ahol a legfontosabb tudnivalókon kívül számos érdekességet is megtudhatsz a párlatok világáról, és négy tipikus italt kóstolhatsz a nagyvilágból az alábbiak közül: skót whisky, amerikai whiskey, cognac, armagnac, karibi rum, tequila, mezcal, vodka, gin, calvados, pálinka, flavoured spirit, likőr.
 
 
Bortanfolyamok 2021-es árakon!
 
Borokról érdemes tanulni, mert remek társalgási, ismerkedési lehetőséget nyújt, mert magabiztosságot ad, mert fejleszti az érzékeidet.

És hogy miért a Borkollégiumot válaszd ehhez?
Mert Magyarország első boriskolájaként a legnagyobb tapasztalattal rendelkeznek a boros oktatás terén. Oktatóik a legmagasabb színvonalat nyújtják, és folyamatosan megújuló saját tankönyveket kínálnak hallgatóik számára. A kurzusokon a kóstolt borok száma mellett azok minősége is egyedülállónak tekinthető: az elérhető legjobb ismereteket kínálják.
 
Ha nem tudsz dönteni, milyen kurzus való neked, segíthetnek a következő cikkek:
 
Winelovers borok az olvasás mellé