A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Csaknem száz francia szakújságíró, sommelier és a gasztronómiai szakember ismerkedhetett meg a nemrégiben rendezett párizsi bormustrán a válogatott magyar borokkal. A bemutatón megjelent Yves Bénard, az OIV elnöke, aki külön elismerését fejezte ki a magyar szőlő- és bortermelőknek a bemutatott borok minőségével kapcsolatban.

Miért éppen bor kerül az úrvacsorán a kehelybe?
Mi az a drót a pezsgődugón?
A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A 13. lépés egy fenntartható borágazat megteremtése felé
A nyár magyar itala: bor, buborék, barátság
Valentin napi kis (rózsa)színes
Piroschka, a buborékos vörösbor (X)
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló