A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
Csaknem száz francia szakújságíró, sommelier és a gasztronómiai szakember ismerkedhetett meg a nemrégiben rendezett párizsi bormustrán a válogatott magyar borokkal. A bemutatón megjelent Yves Bénard, az OIV elnöke, aki külön elismerését fejezte ki a magyar szőlő- és bortermelőknek a bemutatott borok minőségével kapcsolatban.

A tél dönthet a magyar bor jövőjéről?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Így írj borkóstolási jegyzetet!
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Megszólítja az embereket: legyen akár ünnep vagy egy egyszerű hétköznap - Mi a pezsgő sikerének titka?
Hajóra fel, borimádók! Július 24-én újra vízre száll a Winelovers borhajó
Vino Camino Somló: a Kancellár Birtok teraszán koncerttel és sokszorosan díjazott borokkal várnak (X)
5 korlátozó tévhit a bor-étel párosításokban
Corinthia Hotel Budapest, Budapest
Borfesztivál
HOLDVÖLGY Birtok, Mád
Borkóstoló