A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

|
Andreas Mayer 2004 óta MAYER's Restaurant és Schloss Prielau Hotel & Restaurant (Zell am See, Ausztria) konyhafőnöke. Előzőleg konyhavezető az Eckart Witzigmann's Palazzojában Berlinben és Münchenben. Eckart Witzigmannal közösen szakácskönyvet írt. A Kempinski Hotelben, Münchenben konyhavezetőként dolgozott. Szakmai sikereit Müchnenben, Düsseldorfban, Belinben, Hamburgban érte el.
Szakmai díjai:
Bertelsmann az Év étterme 2011, 2 Csillag Guide Michelin, 95 Pont A la Carte, 3,5 FFF a Német Feinschmecker-től, 5 Hauben a Bertelsmann Essen und Trinken-től 2008, Trophé Culinaire a legkreatívabb konyhának A la Carte 2010, Év szakácsa Ausztriában 2007, 2006 Az év felfedezettje A la Carte, 2005 Év felfedezettje Ausztriában.
Forrás: Borutazó
|
A japán, a thai, és a görög konyha fogásai mellé is jó választás a bor
Töltsd meg a novembert egy kis melegséggel! Ismét jön az év legvörösebb kóstolója!
Válasszunk bort könnyedén!
Szerethető, sokszínű, és nagyon a miénk - Az olaszrizling három árnyalata
"Sirasd" a nyarat ezekkel a zenékkel!- 10 sláger és bor páros, ami jól szól együtt
Milyen bort igyak, ha diétázom?
Ezeket a borokat bontsd ki a húsvéti ételek mellé!
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Holdvölgy Experience, Mád
Borkóstoló
Pannonhalmi Főapátság pincészete, Pannonhalma
Borkóstoló