A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás

A francia, aki megtanította Amerikát pezsgőt inni
Új évhez a legjobb buborékok – szerintünk ezek a pezsgő járnak az új kezdethez!
A lélek szenvedélye a borban – Malatinszky Csaba gondolatai az organikusságról és a bor szakralitásáról
Pezsgőbontás szablyával vagy síléccel? – tradíció, látvány, adrenalin
Hol is van valójában a borkészítés északi határa?
Márton-napi újbor és libás finomságok: a Bock Étterem ünnepi ízei várnak november 8-án Villányban
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Új lendület a hazai borkereskedelemben: a Winelovers Wine Awards nyertes borait fogja árulni az Auchan (X)
InterContinental Budapest, Budapest
Borkóstoló