Nem viccelünk, tényleg ezek a hónap legolvasottabb cikkei

Borászportál
2019. január 31., 08:00


Egy pincészet életében talán a január a legkevésbé mozgalmas hónapja az évnek. De nem úgy a Borászportál életében! Sok-sok Tokaj, új arcok és készülődés az év egyik legnagyobb borgasztro eseményére. Ez volt január.
Nem viccelünk, tényleg ezek a hónap legolvasottabb cikkei


Januárban is folytatódott a Borkollégium oktatóit bemutató sorozatunk. Konkoly Mihály nemzetközi borakadémikus most csatlakozott a csapathoz. A cikkből kiderül, érkezése milyen változást hozhat az iskola életébe és az is, miért gondolja, hogy a „magyar bor bizonyos értelemben olyan, mint a magyar foci”.

 Február 16-án immár tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre az ország legexkluzívabb boros eseménye, a Magyar Borok Bálja. Írásunkban azt mutattuk meg, miért remek választás sétálójeggyel részt venni a bálon.

Decemberben a Kerülőutak rovat keretében Tokajban járt a Borászportál, összesen 5 pincészetet látogattunk meg. A januárban megjelent cikkek népszerűnek bizonyultak. Ezek egyikében Zsirai Kata mesélt legújabb „dűlős projektjeiről”, a másikban pedig a Füleky pincészetnél tett látogatás és a felejthetetlen vacsora emléke került megörökítésre.
Winelovers borok az olvasás mellé