A november a lélegzetelállító képekről szólt – most egy cikkben összegyűjtöttük neked őket

Borászportál
2019. december 01., 07:25


A szó szoros értelmében színesre sikerült a hónap, erről tanúskodnak a legtöbb kattintást kapott cikkeink is.
A november a lélegzetelállító képekről szólt – most egy cikkben összegyűjtöttük neked őket
Ismét nagy sikerrel zárult a Bordói November Nagykóstoló. Az idei év különlegessége az „Amerika és a 6 bordeaux-i kékszőlőfajta találkozása” című mesterkurzus volt, ahol a résztvevők megbizonyosodhattak róla, mennyire otthon érzik magukat a bordeaux-i fajták a tengerentúlon. A rendezvényt megelőzően ennek okait magyaráztuk el egy cikkben.
 
 
Szeptember 5-én jelent meg a Winelovers 100 - A 100 legjobb magyar bor magazin, melynek célja a legjobb magyar borok népszerűsítése, illetve a fogyasztók segítése a számukra megfelelő bor kiválasztásában. A Borászportálon időről időre bemutatunk egy bort a 100-ból. Az ötödikként sorra kerülő tételre nagyon sokan kattintottatok.

Hogyan tűnjön ki egy új manufaktúra a kézműves csokik napjainkban igencsak sűrű mezőnyéből? A cikk képeit elnézve: így!

Idén 15. alkalommal került fiatal grafikus munkája a Vylyan újborának, a Bogyólének a palackjára. Az idei pályázatba még a Borászportál is „belekontárkodott”. Ismét egy cikk, amit jó eséllyel a benne található fotók röpítettek a legolvasottabb cikkek közé.

Újraéledő borvidékeink nyomában címmel idén szeptemberben tanulmányút-sorozatot indított a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A második kirándulás a Pannonhalmi borvidéken volt, erről is beszámoltunk.
 
+1
 
November utolsó napjaiban jelent csak meg, de hatalmasat ment, pár nap alatt a hónap egyik legolvasottabb cikke lett az ifjabb Szepsy Istvánnal készített interjúnk. Nem csoda, hiszen kíméletlen őszinteséggel mondja el véleményét a Tokajban zajló folyamatokról.
Winelovers borok az olvasás mellé