A Borászportál.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az adatvédelmi információkról itt olvashat.
Elfogadás
_1.jpg)
Szilveszter Tokaj-Hegyalján: ünnepi hangulat és borvidéki varázs
Francia iskola, magyar karakter: így születik a hazai bordói
Egy jó, hagyományos rajnai rizlingért nem kell Németországig menni – elég a Pannonhalmi borvidék felé venni az irányt
„A bor kultúra, élmény és felelősség”
Hogyan lesz egy jó borból még jobb élmény? Úgy, ha értjük is, mi van a poharunkban!
Piroschka, a buborékos vörösbor (X)
Képzeletbeli találkozás a főzés királynőjével - Julia Child boros farsangi fogásai némi áthangolással
Kihívást jelentő dűlők, extravagáns szüretek a világban - és egy kis hazai kitekintés