Az idegenvezetők titkos élete volt júniusban a slágertéma

Borászportál
2019. június 30., 08:00


Első nyári hónapunkban virtuálisan vagy ténylegesen bejártuk Somlót, Villányt, az összes nyári fesztiválhelyszínt, a Szépasszonyvölgyet és Badacsonyt. És mindenhol hallottunk valami érdekeset. Következzenek június legolvasottabb cikkei.
Az idegenvezetők titkos élete volt júniusban a slágertéma
A Winelovers Wednesday eseménysorozat legutóbbi állomásán Magyarország egyik legkülönlegesebb borvidéke, a Somló mutatkozott be. A rendezvényről írt tudósítás ugyan nem pótolta magát a kóstolót azoknak, akik nem lehettek jelen, de sok érdekes tanulsággal szolgált.
 

Füle Lídia kolléganőnk a Csányi Pincészet vendége volt a május első hétvégéjén megrendezett Villányi BorZsongás Fesztiválon. Nem kevés élménnyel gazdagodott, ezek közül a legextrémebb talán, hogy újra találkozhatott az NDK egykori slágertermékével.

A Borkollégiumban indított Bormarketing és értékesítés: A borpiac meghatározó szereplői elnevezésű, 4 előadásból álló tanfolyamon is ott volt munkatársunk. Az ott szerzett tapasztalatairól itt, itt, itt és itt számolt be.

A 2017-ben az Év Idegenvezetője díjjal kitüntetett Molnár Attila nem csak szakmai elhivatottságáról, de szókimondásáról is híre. A vele készített interjúban őszintén beszélt a hazai idegenvezetők borral kapcsolatos – igencsak hiányos – ismereteiről.
 
Winelovers borok az olvasás mellé