Február legolvasottabb cikkei: ki volt a legjobbak legjobbja?

Borászportál
2019. március 03., 07:00


Mozgalmasra sikerült a február a Borászportálon: jártunk szakmai konferencián és mesterkurzuson, de talpaltunk Tokajban is.
Február legolvasottabb cikkei: ki volt a legjobbak legjobbja?
Címlapfotó: Gellér Anna
 
Tavaly meghirdetett cikkíró versenyünkre beküldött munkájában Tóth Bálint tokaji kalandtúrájáról mesélt a szép számú olvasóközönségnek.
 
Idén a Danubius Hotel Gellértben került megrendezésre a Winelovers All Stars kóstoló, amelyen a Winelovers Nagykóstolókat megelőző teszteken legjobban szerepelt borok mutatkozhattak be. De vajon ki lett a legjobbak legjobbja? Ez is kiderült beszámolónkból.
 

A 2018 szeptemberben megjelent Winelovers 100 – A legjobb magyar bor kiadványhoz kapcsolódóan idén a Borkollégiumban mesterkurzus sorozat indult, ahol a listán szereplő borokat  kóstolhatják az érdeklődők bizonyos tematika mentén. A második állomáson a tokaji aszúk első adagja mutatkozott be, nem csoda, hogy az erről készült beszámolót sokan olvasták.

>>> Akinek van kedve, még becsatlakozhat a további a mesterkurzusokra, az alábbi linken lehet válogatni belőlük.

Februárban rendezték meg a XX. Szőlészeti és Borászati Konferenciát Egerben. A kétnapos élő helyszíni tudosításunkat (itt és itt találhatók meg) szintén sokan követték.

Folytatódott a Borkollégium oktatóit bemutató sorozatunk is. Ezúttal Krasznai Zsófia nemzetközi borakadémikus mesélt arról a borról, ami az egész életét megváltoztatta, és elmondta azt is kinek ajánlja az angol illetve a magyar nyelvű boros képzéseket.
 
Winelovers borok az olvasás mellé