Szenzáció premier hátán – ezek voltak március legolvasottabb cikkei

Borászportál
2019. március 31., 09:00


A tavasz első hónapja bővelkedett izgalmasabbnál izgalmasabb témákban. A Borászportál olyan helyekre is eljutott, ahova csak nagyon kevesen. Most egy cikkben összegyűjtöttük neked a legizgalmasabb pillanatokat.
Szenzáció premier hátán – ezek voltak március legolvasottabb cikkei
A hónap abszolút győztese a Borkollégium oktatóit bemutató sorozatunk befejező cikke, amiben Piskor Fanni mesélt arról, ő szőlész-borász mérnökként milyen pluszt tud adni a hallgatóknak a kurzusain.

2019-ben is átadják a Borászok Borásza díjat, az idei év újdonsága volt a március 1-én az idei jelöltek illetve a korábbi győztesek részvételével megtartott exkluzív Kóstoló Kör. Az eseményre, amelyen talán az egész magyar bortörténelmet tekintve a legmagasabb volt az egy négyzetméterre eső sztárborászok száma, a Borászportált is meghívták.
 

Ha március, akkor Winelovers Tokaji Március. Az év hagyományosan legnívósabb tokaji rendezvénye idén az eddigieknél is magasabbra tette a lécet. Mesterkurzus keretében itt zajlott többek között a Szepsy Pince 2017-es évjáratbemutatója és a Ripka Gergő nevével fémjelzett Tokaj Kalauz könyv harmadik kiadásának premierje. Az érintettekkel előzetesen készített interjúk is jót mentek.

Immár hagyomány, hogy márciusban Tatán a Tavaszi Kvaterka keretében összejönnek a Neszmélyi borvidék borászai. Érdekes volt megnézni, az igencsak mozgalmasra sikerült tavalyi éve után 2019-ben hol tart a borvidék.

Februárban volt a Magyar Borok Bálja, ahol annyi minden történt, hogy csak márciusra készült el belőle az összefoglaló videó. Nem csodáljuk, hogy erre is rengetegszer kattintottatok. Mi is.
 
Winelovers borok az olvasás mellé